Pers

CO-HeART & Society nr7: Bankiers zoeken nieuw vertrouwen

“Heidi was in staat een kloof te overbruggen tussen hart en hoofd en leverde zo een belangrijke bijdrage aan ons veranderingsproces.”
Jan Coen Balt, directeur Private Banking Theodoor Gilissen Bankiers
Lees het hele artikel

Riche Magazine: Kunstenaars dagen bankiers uit (november 2010)

Uit de interviews rijst het beeld op van een scoor- en angstcultuur.Medewerkers zitten vast in een cultuur waarin scoren gaat boven het belang van klanten. Een cultuur die onderling vertrouwen ondermijnt en kritische geluiden in de kiem smoort.
Lees het hele artikel

De moraal van het verhaal. De Telegraaf, 1 juli 2010

Analisten, economen en de politiek. Ze zijn allemaal aan het woord geweest over de kredietcrisis. Nu is het de beurt aan theatermaker Andreas Vonder van theatergroep KLEIN LAND.
Lees het hele artikel

60 bankiers in confronterende dialoog met 3 kunstenaars over vertrouwen

Afgelopen week vond de eerste Vertrouwen Verbeeld bijeenkomst plaats. ďEerst de bonus, dan de moraalĒ: er bleek veel bespreekbaar. Gastheer was Theodoor Gilissen: met lef. Een korte filmimpressie is in de maak!
Lees het hele artikel

Bankiers en kunstenaars werken samen aan vertrouwen

Een artikel in het kwartaalblad van de Nederlandse Vereniging van Banken
Bank | Wereld, nummer 4 (december 2009)
Lees het hele artikel

Het gebeurt niet snel dat de topmannen van Theodoor Gilissen stilvallen. Maar toen Heidi Linck haar plannen voor het kunstproject ‘Vertrouwen Verbeeld’ had laten zien, was er eerst alleen stilte. ‘Ze waren verrast’, vertelt de beeldend kunstenaar.
Seriously, nummer 10 (december 2009)
Lees het hele artikel

Bankiers en kunstenaars werken samen aan vertrouwen

De huidige cultuur in de financiële sector draagt bij aan het gebrek aan vertrouwen in financiŽle instellingen. Dat beeld rijst uit een reeks interviews met vijftig opinieleiders uit de financiële sector. De interviews zijn onderdeel van het project ‘Vertrouwen Verbeeld’, dat is opgezet door Art Partner, een organisatie die kunstenaars aan bedrijven koppelt. Vandaag is de website www.vertrouwenverbeeld.nl met de onderzoeksresultaten live gegaan.
Lees verder